Badkamers kopen

Home / Badkamers kopen

BADKAMERS

Kopen bij de specialist

Zoekt u een nieuwe badkamer voor in uw huis? Als u op zoek bent naar de finishing touch voor uw badkamer heeft Hofhuis Keukens & Meubelen in Harbrinkhoek een royaal aanbod om uit te kiezen. Zoals we u ook voor de rest van uw interieur graag van dienst zijn met mooie producten en een deskundig advies. Ook het sloop , installatiewerk en tegels lijmen kunt u aan ons over laten .Laat u bijvoorbeeld eens verrassen door de unieke inloopkasten en kamer- en suitemeubelen die we in onze eigen productiehal vervaardigen. U zult verbaasd staan van de onbegrensde mogelijkheden. Met een compleet aanbod producten voor uw nieuwe badkamer, slaagt u maximaal voor een fijn thuis. Hofhuis is de grootste in beste badkamers. Of u nu op zoek bent naar een douchecabine, badkamermeubel, toilet, ligbad of naar luxe sanitair zoals een vrijstaand bad, stoomcabine of whirlpool bubbelbad: u vindt het bij ons. Tevens kleinere badkamerproducten, zoals een waskom, spiegelkast, regendouche en badkamer radiator, koopt u bij de specialist.

BADKAMERS KOPEN

Bij Hofhuis in Harbrinkhoek
null

Uw badkamer koopt u dus bij Hofhuis in Harbrinkhoek: uw badkamerspecialist. Na 20 jaar merken we steeds vaker dat mensen al van ons hebben gehoord. We zijn er blij mee dat de mond-tot-mondreclame haar werk doet. Hofhuis Keukens, meubelen & sanitair is er echter niet alleen voor particuliere klanten. Ook organisaties, stichtingen, instellingen en scholen vinden steeds beter de weg naar Harbrinkhoek. Het ontwerpen en vervaardigen van een serie badkamers en interieur voor minder validen in een zorginstelling is daar zomaar een van de vele voorbeelden van. Dat wil niet zeggen dat we de ambitie hebben om een veel grotere jas aan te trekken. Die van nu past ons goed. Ook voor onszelf houden we het graag overzichtelijk. Te groot worden kan ook betekenen dat je in de grauwe massa terecht komt. Dat willen we liever voorkomen. Daarom blijven we ook lekker zitten in het dorp waar we thuis zijn. En waar onze klanten zich thuis voelen. Gemakkelijk te vinden. En wat ook prettig is: bij ons parkeert u nog direct voor de deur.

UW BADKAMER KOPEN BIJ DE SPECIALIST

Hofhuis Keukens, meubelen & sanitair in Harbrinkhoek is uw partij voor de mooiste badkamers en meubelen. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Geheel eigen productie en eigen ontwerp
  • Maatwerk; u kunt alles zelf uitkiezen. Denk aan materiaal, maten en apparatuur.
  • Een familiebedrijf met 25 jaar ervaring.
  • Persoonlijke aandacht staat centraal.
  • Showroombezoek ook op afspraak, zodat u maximale aandacht geniet
  • Tevens afspraken aan huis, zodat u een advies ontvangt over uw eigen situatie
  • Eén aanspreekpunt van kennismaking tot en met de realisatie
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Alles onder één dak met veel mogelijkheden op gebied van interieur.

Kiezen voor de badkamerspecialist

Welke badkamer of interieur u ook kiest: wij zorgen ervoor dat deze in uw huis past. Letterlijk en figuurlijk. Of het nu gaat om een badkamer of inbouwapparatuur: u krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. We heten u graag welkom in onze showroom aan De Krön 7 in Harbrinkhoek. De koffie zetten we zodra u binnenkomt.

KEUKENS

BADKAMERS

INTERIEUR