Interieur

Home / Interieur

INTERIEUR PRODUCTEN

Kopen bij de specialist

Wilt u uw interieur in huis aanpakken? Dan bent u bij Hofhuis Keukens, meubelen & sanitair aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alles in huis om u hierbij verder te helpen. Sinds 1997 zijn wij gevestigd aan de Krön 7 in Harbrinkhoek. En Sinds 2009 zijn wij ook begonnen met badkamers, interieur en het verbouwen van uw huis. In onze showroom vindt u veel verschillende mogelijkheden wat betreft badkamers. Voor het verbouwen van uw huis, of het interieur zijn de mogelijkheden grenzeloos. In overleg is namelijk alles mogelijk. Van inloopkasten tot kasten in de badkamer en de bijkeuken. Wanneer uw ideeën zijn uitgesproken kunnen wij een ontwerp maken (zelfs driedimensionaal), zodat u via uw telefoon of computer al een virtuele wandeling kunt maken door uw verbouwde huis. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen in de showroom, een tekening met offerte laten maken en uw wensen bespreken.

INTERIEUR PRODUCTEN KOPEN

Bij Hofhuis in Harbrinkhoek
null

Uw nieuwe interieur is bij ons in goede handen. Wij zijn al ruim 25 jaar uw partner in het aanpassen van uw interieur in huis. Of het nu om de woonkamer, badkamer of keuken gaat. Toen we in 1997 nieuw hebben gebouwd, hebben we er ook een keukenmerk uit Duitsland bij genomen om aan de wensen van alle klanten te kunnen voldoen. De keukens zijn de afgelopen jaren steeds strakker geworden, de houten zowel fineer- als de houtlook en het hoogglans wit zijn de trend van deze tijd. Wij maken ook keukens of badkamers geheel op maat zoals u het wilt, dan zijn standaard maten niet van belang. Het kan worden gemaakt zoals u wenst in diepte, hoogte en breedte. Ook materialen en modellen kunt u helemaal zelf bepalen. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Wilt u uw interieur laten renoveren? Dan bent u bij ons ook op het juiste adres, alles is mogelijk van een nieuw werkblad, grepen, apparatuur of uw deuren in een andere kleur laten spuiten of vernieuwen. Meer weten over de mogelijkheden? Kom dan snel langs in onze showroom!

UW INTERIEUR PRODUCTEN KOPEN BIJ DE SPECIALIST

Hofhuis Keukens, meubelen & sanitair in Harbrinkhoek is uw partij voor het mooiste interieur. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Geheel eigen productie en eigen ontwerp
  • Maatwerk; u kunt alles zelf uitkiezen. Denk aan materiaal, maten en apparatuur.
  • Een familiebedrijf met 25 jaar ervaring.
  • Persoonlijke aandacht staat centraal.
  • Showroombezoek ook op afspraak, zodat u maximale aandacht geniet
  • Tevens afspraken aan huis, zodat u een advies ontvangt over uw eigen situatie
  • Eén aanspreekpunt van kennismaking tot en met de realisatie
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Alles onder één dak met veel mogelijkheden op gebied van interieur.

Kiezen voor de interieurspecialist

Welke keuken, badkamer of interieur u ook kiest, wij zorgen ervoor dat deze in uw huis past. Letterlijk en figuurlijk. Of het nu gaat om een keuken, een badkamer of inbouwapparatuur: u krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. We heten u graag welkom in onze showroom aan De Krön 7 in Harbrinkhoek. De koffie zetten we zodra u binnenkomt.

KEUKENS

BADKAMERS

INTERIEUR