Keukens kopen

Home / Keukens kopen

KEUKENS

Kopen bij de specialist

Op zoek naar een nieuwe keuken? Voor de mooiste keukens van de hoogste kwaliteit bent u bij Hofhuis Keukens aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment keukens in huis. De keuken is de plek van ontmoeting. Waar lief en leed wordt gedeeld. Dan wilt u een keuken waar met zorg aan is gewerkt. Het liefst van een bedrijf dat de sfeer en de architectuur van uw woning respecteert. Dat bedrijf is Hofhuis Keukens uit Harbrinkhoek waar u verzekerd bent van maatwerk nostalgische en landelijke keukens tot in detail, optimaal ruimtegebruik en ideale werkhoogtes. De landelijke keuken is een geliefde keukenstijl. In het hectische leven van nu, zoeken we vaak naar een rustpunt in de woning. En de keuken vormt dit rustpunt. De landelijke stijl neemt ons mee naar de tijd van vroeger. Waar we aan de grote houten keukentafel zaten te kleuren of thee dronken met een koekje erbij, terwijl oma of moeder aan het grote fornuis stond te koken. De pure gezelligheid van toen, dat is een van de redenen waarom de landelijke stijl voor de keuken zo geliefd is.

KEUKENS KOPEN

Bij Hofhuis in Harbrinkhoek
null

Naast een nostalgisch gevoel geeft de landelijke keuken ook het gevoel van het buitenleven. De grote boerderijen en landhuizen op het platteland hebben vaak de ruimte voor een grote woonkeuken van hout. De werktafel in het midden biedt genoeg ruimte om eigen kruiden te kweken of voor een grote fruitschaal. De kleuren van deze keuken doen ook vaak denken aan het buitenleven. Zo wordt er vaak gebruik gemaakt van fris groen en zonnig geel op de muren. Maar als de keuken een meer nostalgische look heeft, dan is het ook mogelijk om ‘oude’ kleuren te gebruiken, zoals gebroken wit, oudroze en korenblauw. De landelijke stijl is robuust: er mag best een oneffenheid in het hout zitten van de kastdeurtjes of de rand van het werkblad. Een ander kenmerk is dat de keuken vooral bestaat uit hout en eventueel glas voor de bovenkastjes en graniet voor het werkblad. Het fornuis bevat een oven, deze kan zijn ingebouwd, maar mag ook geheel op zichtzelf staan als blikvanger in de keuken. De landelijke keuken heeft een gezellige, knusse uitstraling.

UW KEUKEN KOPEN BIJ DE SPECIALIST

Hofhuis Keukens, Badkamers & Interieur in Harbrinkhoek is uw partij voor de mooiste keukens en meubelen. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Geheel eigen productie en eigen ontwerp
  • Maatwerk; u kunt alles zelf uitkiezen. Denk aan materiaal, maten en apparatuur.
  • Een familiebedrijf met 25 jaar ervaring.
  • Persoonlijke aandacht staat centraal.
  • Showroombezoek ook op afspraak, zodat u maximale aandacht geniet
  • Tevens afspraken aan huis, zodat u een advies ontvangt over uw eigen situatie
  • Eén aanspreekpunt van kennismaking tot en met de realisatie
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Alles onder één dak met veel mogelijkheden op gebied van interieur.

Kiezen voor de keukenspecialist

Welke keuken u ook kiest: wij zorgen ervoor dat deze in uw huis past. Letterlijk en figuurlijk. Of het nu gaat om een keuken, een badkamer of inbouwapparatuur: u krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. We heten u graag welkom in onze showroom aan De Krön 7 in Harbrinkhoek. De koffie zetten we zodra u binnenkomt.

KEUKENS

BADKAMERS

INTERIEUR