Over ons

Home / Over ons

HOFHUIS KEUKENS

Meer dan 20 jaar ervaring

Voor mensen met smaak en hang naar kwaliteit is er maar één bevredigende optie: exclusiviteit. In materialen, apparatuur, maar ook in afwerking en kleurstelling. Het beste van het beste is dan ook de enige optie.

Meer dan 20 jaar geleden klein gestart en uitgegroeid tot een betrouwbare en kwalitatief sterke partner in het realiseren van uw droomkeuken, -badkamer en/of interieur. Uw dromen waarmaken is wat ons drijft.

OVER ONS

Tot ziens in Harbrinkhoek
null

1997

OPENING

In onze showroom heeft u een inkijkje in de mogelijkheden die wij bieden, maar wij komen graag bij u langs om uw situatie beter te leren begrijpen en u van persoonlijk advies te kunnen voorzien. We leveren maatwerk uit eigen productie zodat ons werk naadloos in uw interieur past.

2021

20+ JAAR ERVARING

Komt u eens langs om uw mogelijkheden te bespreken?

Tot ziens in Harbrinkhoek.

Cilia en Paul Hofhuis

HOFHUIS KEUKENS

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat vraagt dus om een specifieke aanpak. Daarom bekijken we graag samen de mogelijkheden voor uw situatie en werken die tot in detail uit. Of het nu gaat om een splinternieuwe woning, een renovatie, keukens, badkamers, inbouwapparatuur of interieur, samen nemen we grondig door hoe we uw wensen het best kunnen realiseren.

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij dit doen? Kom langs in onze showroom en productiehal!

KEUKENS

BADKAMERS

INTERIEUR