BADKAMERS

Als u op zoek bent naar de finishing touch voor uw badkamer heeft Hofhuis Keukens & Meubelen een royaal aanbod om uit te kiezen. Zoals we u ook voor de rest van uw interieur graag van dienst zijn met mooie producten, maatwerk en een deskundig advies. Ook het sloopwerk, installatiewerk en/of tegels lijmen kunt u aan ons over laten. Laat u bijvoorbeeld eens verrassen door de unieke badkameropstellingen en -meubels die we in onze eigen productiehal vervaardigen.

Of het nu gaat om een splinter nieuwe badkamer of een renovatie, wij leveren maatwerk in de stijl van uw dromen!

Maatwerk

Net als onze keukens maken wij onze badkamers en bijbehorende producten natuurlijk ook voor u op maat. Het beste van het beste en geheel naar uw wens. In onze productiehal staan onze vakmensen dagelijks voor u klaar.

Daar maken zij, met liefde en passie, ook úw dromen waar! 

Renovatie

Op onze klantgerichte manier van werken mag u ook vertrouwen als u uw jaren oude badkamer ‘slechts’ een opknapbeurt wilt geven. De vakmensen van Hofhuis Keukens & Meubelen zijn namelijk ook gespecialiseerd in het renoveren van een badkamer. We vervangen met evenveel liefde voor het vak uw tegels of badkamermeubelen. Dat zit nu eenmaal in onze genen.

Wilt u het vakwerk van onze mensen bewonderen of inspiratie opdoen voor het renoveren van uw badkamer? Bezoek dan onze showroom en productiehal.