Keuken op maat

Home / Keuken op maat

KEUKEN OP MAAT

Kopen bij de specialist

Wilt u graag een keuken op maat? Voor de mooiste keukens van de hoogste kwaliteit op maat bent u bij Hofhuis Keukens aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment keukens in huis, welke wij compleet naar uw wens maken. De keuken is de plek van ontmoeting. Waar lief en leed wordt gedeeld. Dan wilt u een keuken waar met zorg aan is gewerkt. Het liefst van een bedrijf dat de sfeer en de architectuur van uw woning respecteert. Dat bedrijf is Hofhuis Keukens uit Harbrinkhoek waar u verzekerd bent van maatwerk nostalgische en landelijke keukens tot in detail, optimaal ruimtegebruik en ideale werkhoogtes. De landelijke keuken is een geliefde keukenstijl. Daar zijn we in gespecialiseerd. In het hectische leven van nu, zoeken we vaak naar een rustpunt in de woning. En de keuken vormt dit rustpunt. De landelijke stijl neemt ons mee naar de tijd van vroeger. Voor de mooiste keukens op maat zit u bij ons helemaal goed!

KEUKENS OP MAAT KOPEN

Bij Hofhuis in Harbrinkhoek
null

Zoveel mensen, zoveel wensen. Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een keuken die er alleen maar goed hoeft uit te zien. Maar gaan uw wensen verder, dan zijn we voor u helemaal het aangewezen adres. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden en werken we die tot in detail uit. Of het nu gaat om een splinternieuwe woning of een renovatie, met u nemen we grondig door hoe u uw wensen het best kunt realiseren. En we beperken ons daarbij niet tot de ideeën die u zelf heeft over de inrichting van uw keuken. We laten u ook kennismaken met de mogelijke alternatieven. Omdat er vaak meer kan dan u zelf denkt. Een belangrijke toegevoegde waarde is dat we zelf produceren. Zagen, afplakken, frezen en lijmen gebeurt in onze eigen productiehal. En allemaal op de maat en in de stijl en kleur die u het best past. Dat biedt ook de gelegenheid indien gewenst met lagere plinten te werken en de ruimtes altijd optimaal te benutten.

UW KEUKENS OP MAAT KOPEN BIJ DE SPECIALIST

Hofhuis Keukens, meubelen & sanitair in Harbrinkhoek is uw partij voor de mooiste keukens en meubelen. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Geheel eigen productie en eigen ontwerp
  • Maatwerk; u kunt alles zelf uitkiezen. Denk aan materiaal, maten en apparatuur.
  • Een familiebedrijf met 25 jaar ervaring.
  • Persoonlijke aandacht staat centraal.
  • Showroombezoek ook op afspraak, zodat u maximale aandacht geniet
  • Tevens afspraken aan huis, zodat u een advies ontvangt over uw eigen situatie
  • Eén aanspreekpunt van kennismaking tot en met de realisatie
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Alles onder één dak met veel mogelijkheden op gebied van interieur.

Kiezen voor de keukenspecialist

Welke keuken op maat u ook kiest: wij zorgen ervoor dat deze in uw huis past. Letterlijk en figuurlijk. Of het nu gaat om een nostalgische of moderne keuken: u krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient. We heten u graag welkom in onze showroom aan De Krön 7 in Harbrinkhoek. De koffie zetten we zodra u binnenkomt.

KEUKENS

BADKAMERS

INTERIEUR